×
 

SPONSORING

SPONSORPAKKETTEN

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u interesse om een sponsorpakket af te nemen? Bekijk dan hier de mogelijkheden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Monique Stroomberg m.stroomberg@hoe-zo.nl of 06 220 484 63.

A: Naamsvermelding €1.500
Uw bedrijfslogo en vermelding van vijf regels over uw business op de website vanaf het moment dat de website in de lucht is. Tevens wordt uw bedrijfslogo getoond in de powerpoint van de dag en op de schermen op locatie. Daarnaast krijgt u twee toegangskaarten voor het congres.

Voor alle overige pakketten geldt:

  • Naamsvermelding en logo op papier (programma), presentatie slides en online (website en digitale uitnodiging);
  • Uw bedrijfsprofiel (korte versie) op de site dicacongres.nl en congresapp;
  • Vooraf ontvangt u de deelnemerslijst met naam, functie en organisatie;
  • Tenslotte is het mogelijk om afhankelijk van het pakket vouchercodes te krijgen voor relaties. Dit betekent dat uw relatie met korting aanwezig kan zijn op het congres.

B: Netwerktafel €2.250
Geen traditionele beursvloer, maar een vloer die bestaat uit netwerktafels. Daarnaast krijgt u twee toegangskaarten voor het congres. Een netwerktafel is een statafel met twee barkrukken in de ruimte waar de pauzes plaatsvinden en de catering wordt verzorgd. Naast de tafel kan één roll up-banner (80x200 cm) worden geplaatst. De tafels zijn op de plattegrond in het programmaboekje herkenbaar aan uw bedrijfslogo en krijgen een uniforme uitstraling. Tijdens de pauzemomenten kunt u gemakkelijk in gesprek gaan met de deelnemers. Tevens ontvangt u vier vouchercodes voor relaties.

 C: Sponsor “tafel” woensdagavond 20 juni 2018 €3.000
Nieuw dit jaar is de woensdagavond (20 juni 2018), voorafgaand aan het DICA-congres, waar DICA een unieke en inspirerende avond organiseert exclusief van, door en voor medisch specialisten met een internationaal programma, diner en borrel. Aanvang 17.30 uur tot ca. 22.00 uur en wordt gehouden in Double Tree Hilton in Amsterdam. Voor de farmaceutische wereld is het mogelijk hierbij aanwezig te zijn middels de sponsoring van een “tafel”. U krijgt dan 6 plaatsen voor deze avond en uiteraard de vermelding van uw logo in de diverse uitingen.

D: Sponsor “tafel” woensdagavond 20 juni en aanwezigheid DICA congres 21 juni 2018 €3.500
In aanvulling op pakket C krijgt u vier vouchercodes voor uw bedrijf of relaties voor het DICA congres op donderdag 21 juni 2018 in de Beurs van Berlage.

E: Sponsor een deel van de catering €3.000
Als bedrijf kunt u een deel van de borrel of lunch sponsoren. Wij zullen dit duidelijk communiceren naar de deelnemers op de cateringuitgifte en in het programmaboekje.

Daarnaast krijgt u tijdens de lunch de gelegenheid om de deelnemers vijf minuten toe te spreken op een “zeepkist met microfoon”. Tevens ontvangt u twee toegangskaarten voor het congres en zes vouchercodes voor relaties.

F: Sponsor plenaire sessie/  workshop €5.000 
De sponsor kan een plenaire sessie, workshop of masterclass invullen onder andere door het leveren van een spreker. Dit gaat altijd  in overleg met de congrescommissie, passend bij het thema van het congres. Toegang tot het congres voor de spreker tijdens de lunch of bij de netwerktafels behoort tot dit pakket en daarnaast twee toegangskaarten en tien vouchercodes voor relaties. 

G: Stand op technologieplein  €3.500/€ 5.000
Op de beursvloer wordt een technologieplein ingericht, waar u als sponsor uw producten en dienstverlening kan demonstreren. Afhankelijk van de grootte van de stand bedragen de kosten hiervoor respectievelijk € 3.500 voor 8 m2 en € 5.000 voor 12 m2. De stand mag naar uw eigen idee worden ingericht maar moet echter wel overeenkomen met de normen van de beursvloer (dus graag vooraf kenbaar maken en overleggen met de congresorganisatie). De tafels zijn op de plattegrond in het programmaboekje herkenbaar aan uw bedrijfslogo en krijgen een uniforme uitstraling. Tijdens de pauzemomenten kunt u gemakkelijk in gesprek gaan met de deelnemers. Daarnaast krijgt u twee toegangskaarten bij 8 m2 en drie bij 12 m2 voor het congres en zes vouchercodes bij 8m2 en tien vouchercodes bij 12 m2 voor uw relaties.

H: Andere sponsormogelijkheden >€10.000
Graag overleggen wij met u wat wij u als hoofdsponsor kunnen bieden als tegenprestatie voor uw financiële bijdrage. Laat het ons weten als u hierin interesse heeft of neem contact op met Monique Stroomberg per mail m.stroomberg@hoe-zo.nl of telefoon 06 22048463. Naast overeengekomen afspraken is in ieder geval inclusief:

  • Vanaf €10.000 naamsvermelding en logo op papier, slides en online: groot formaat;
  • Vrijkaarten/vouchercodes;
  • Uw eigen event tijdens het congres.