×
 

SPONSORS

Het DICA congres 2019 wordt gesponsord door:

mojoimagealt-6013-alt

Met Brightfish is het het meten van uitkomstenmaten (PROMs), ontsluiten van uw patiëntdata of mobiliseren van uw zorgverlener nog nooit zo intuïtief geweest! Brightfish biedt een portfolio van 'mobility solutions' voor de gezondheidszorg. Op basis van intelligente back-end systemen die kunnen integreren met uw bestaande IT systemen, kan Brightfish gebruiksvriendelijke apps aanbieden voor de arts, de verpleegkundige én de patiënt.

 
 
mojoimagealt-6087-alt

LOGEX gaat zowel over mensen als technologie. We combineren een authentieke benadering in relatie met een passie voor data en technologie om voor professionals in de zorg de beste oplossingen te bouwen, zo combineren we al meer dan 10 jaar data, advanced analytics en best-in-class technologieën om tot heldere inzichten te komen en de gezondheidszorg van de toekomst vorm te geven. Door de benchmarkmethodologie die in samenwerking met medisch specialisten en ziekenhuizen is ontwikkeld kunnen wij unieke en vernieuwende inzichten genereren om de performance van het ziekenhuis beter te doorgronden. Onze heldere en toegankelijke modellen bieden objectiviteit en context waardoor met behulp medische en financiële professionals beter en geïnformeerde beslissing kunnen nemen. Het is onze missie om de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in Nederland te verbeteren door slimmer gebruik te maken van data en technologie.

 
 
mojoimagealt-6013-alt

MRDM is expert op het gebied van privacy en security, en verwerkt zorgdata in opdracht van de partij die wettelijk verantwoordelijk is voor die data, met een vooraf afgestemd doel. Ziekenhuizen geven MRDM opdracht om de gegevens te verwerken ten behoeve van kwaliteitsverbetering, kostenbeheersing en/of onderzoek. MRDM is NEN7510 en ISO27001 gecertificeerd. Naar de website van MRDM

 
 
mojoimagealt-7248-alt

Patient+ ontwikkelt en implementeert keuzehulpen samen met én in opdracht van zorgverleners, zorginstellingen, wetenschappelijke verenigingen en patiëntenverenigingen. Keuzehulpen van PATIENT+ maken Samen Beslissen in de praktijk eenvoudiger én leuker. Door een keuzehulp in te vullen, doet de patiënt voorafgaand aan het consult al veel inzicht op: in de voor- en nadelen van iedere behandeling én in zijn eigen voorkeuren. Ook zorgverleners profiteren van digitale keuzenhulpen. Zij krijgen meer inzicht in voorkeuren van de patiënt. Daardoor kunnen zij het consult beter en sneller toespitsen op de patiënt. Er blijft meer tijd over om dieper in te gaan op de behandelmogelijkheden. Kortom: een effectiever en efficiënter consult. Keuzehulp ontwikkelen en/of implementeren? Naar de website van Patient+

 
 
mojoimagealt-6085-alt

Value2Health stelt alle stakeholders in de zorg in staat om weloverwogen beslissingen te nemen om de zorg continu te verbeteren en betaalbaar te houden. Dit doen we door toegang te geven tot betekenisvolle informatie over uitkomsten en kosten, via een modulair platform. We faciliteren zorgaanbieders, verzekeraars, overheden en industrie in value-based healthcare. Naar de website van Value2Health .

 

mojoimagealt-7198-alt

At Ethicon, our measure of success is the people we impact around the world—the patients who are now enjoying longer, healthier lives. We’re committed to addressing the world’s most pressing healthcare issues by advancing technologies, research and training, and working with healthcare providers globally to create solutions that improve health outcomes and expand access to quality surgical care. From creating the first sutures to revolutionizing surgery with minimally invasive procedures to finding innovative solutions today, Ethicon* has been Shaping the future of surgery for more than 100 years.

 

mojoimagealt-6017-alt

Bij Performation streven we naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg. We doen dat door zorginstellingen te faciliteren bij het goed geïnformeerd nemen van beslissingen. We brengen gegevens samen in informatieproducten en adviseren bij het oplossen van zorginstelling brede vraagstukken. We ontwikkelen onze producten en diensten in co-creatie met zorginstellingen.

 

mojoimagealt-7184-alt

GS1 is een onafhankelijke not-for-profit organisatie en ontwikkelt internationale uniforme standaarden voor de identificatie en het vastleggen en delen van gegevens. GS1 brengt supermarkten en drogisterijen, bouwmarkten, ziekenhuizen en kledingwinkels, hun leveranciers en logistiek dienstverleners bij elkaar om te werken aan een efficiënte en betrouwbare keten. GS1 Gezondheidszorg werkt o.a. samen met ziekenhuizen en leveranciers aan de implementatie van standaarden om te voldoen aan wet- en regelgevingen, toedieningsregistratie van geneesmiddelen en het coderen van artikelen en patiënten met GS1 barcodes.

 

mojoimagealt-6018-alt

Pfizer maakt geneesmiddelen en vaccins die mensen kunnen helpen als ze ziek zijn, die kunnen bijdragen aan het voorkomen van ziekten en die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Naast oncologie richt Pfizer zich op immunologie en chronische ontstekingsziekten (o.a. reuma), hart- en vaat & stofwisselingsziekten (o.a. cholestrol en diabetes) neurologische ziekten & pijn, zeldzame ziekten (o.a. sikkelcelziekte en spierziekte) vaccins en biosimilars. Pfizer is méér dan alleen een vooraanstaand ontwikkelaar van innovatieve geneesmiddelen. We spelen wereldwijd een belangrijke rol bij de inrichting van de zorg. Nooit alleen, maar altijd samen. Met overheden, zorg- en onderzoekstinstellingen, patiëntenorganisaties en de industrie. Want samenwerking is dé sleutel tot betere, betaalbare en toegankelijke zorg met de patiënt centraal.

 

mojoimagealt-6019-alt

Philips VitalHealth was founded in 2006 by the Mayo Clinic and Noaber Foundation and acquired by Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) in 2017. As part of Philips’ population health business, Philips VitalHealth aims to improve people's health and enable better outcomes through digital health solutions for value-based and collaborative care. Philips VitalHealth is part of a strong ecosystem of connected solutions that allow healthcare systems to better understand their patient populations, navigate their patients and engage patients in their own care. Philips VitalHealth is a leader in solutions for patient-reported outcomes (PROs), care management and patient engagement, all based on the VitalHealth Platform.

 

mojoimagealt-6088-alt

AstraZeneca is een wereldwijd opererend, door wetenschap gedreven biofarmaceutisch bedrijf. Onze missie is de grenzen van de wetenschap te verkennen om levensreddende medicijnen te ontwikkelen. AstraZeneca staat voor gepersonaliseerde medicinale zorg gaat om het juiste geneesmiddel voor de juiste patiënt. Binnen de behandeling van longkanker betekent dit dat we onze aandacht richten op de ontwikkeling van doelgerichte geneesmiddelen, vroege screening en diagnostiek om patiënten te identificeren, en een optimale toegang voor patiënten tot de voor hen optimale behandeling.

 

mojoimagealt-6052-alt

Mobiquity is de leverancier van "digital engagement" van 's  werelds toonaangevende merken waarbij de mens centraal staat. Onze missie: De menselijke ervaring in de zorg digitaal  ondersteunen en daarmee de zorg verbeteren. Bij de ontwikkeling van deze digitale ondersteuning werken we met  het ‘human centered digital design process’. We richten ons op Business en IT strategy; human centered design; het bouwen van apps en technische oplossingen; aanbieden van cloud services samen met AWS, Data analytics en FAIR data om data beschikbaar te maken voor de individu. Mobiquity heeft een brede ervaring bij het ontwikkelen van digitale producten in de zorg. We werken veel met data en zetten deze in om zorg beter te maken. Dagelijks gebruiken ca. 50 miljoen mensen wereldwijd digitale producten die (mede)ontwikkeld zijn door Mobiquity.

 

mojoimagealt-6051-alt

Roche zet zich al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw. Daarbij richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker, MS en hemofilie. We zijn wereldwijd leider in het aanbieden van kankertherapieën. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn wij daarnaast beter in staat dan welk bedrijf dan ook om personalised healthcare tot realiteit te maken. We richten ons niet op meer van hetzelfde, maar op vernieuwingen die een grote impact hebben.

 

mojoimagealt-7454-alt

Een gezond leven. Niets is belangrijker dan dat. Wij, bij Novartis, vinden dat iedereen recht heeft op een gezond en normaal leven. Het drijft ons om samen met gepassioneerde onderzoekers, zorgprofessionals, patiënten- en andere organisaties bij te dragen aan een betere zorg voor uiteenlopende ziektes. Met als doel mensen te genezen of om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

mojoimagealt-7455-alt