×
CONTACT > HOTELS

Hotels

Onderstaande hotels bevinden zich in de buurt van de Beurs van Berlage. Prijzen voor hotelkamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

mojoimagealt-4347-alt

Mövenpick Hotel Amsterdam (4*)
reserveer hier
Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre trakteert gasten op een spectaculair uitzicht over de stad en het IJ op een unieke locatie. Op loopafstand van het historische centrum van Amsterdam Centraal Station en culturele hotspots.
Booking rating 8,5

24 min. lopen (2 km) naar de Beurs van Berlage.

mojoimagealt-6121-alt

Monet Garden Hotel Amsterdam (4*)
reserveer hier
Monet Garden Hotel Amsterdam is een boetiekhotel met moderne accommodaties in Amsterdam aan de grachten. Het biedt kamers met airconditioning en gratis WiFi in het hele hotel. De meeste kamers hebben uitzicht op de grachten en de tuin.
Booking rating 8,8

17 min. lopen (1,5 km) naar de Beurs van Berlage.

mojoimagealt-6120-alt

Hotel Ibis Styles Amsterdam Central Station (3*)
reserveer hier
Dit hotel ligt in het centrum van Amsterdam, op slechts 150 meter van het centraal station van Amsterdam. Het ibis Styles Amsterdam Centraal Station biedt gratis WiFi in de kamers en openbare ruimtes. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van de Chinese Buurt en de Dam.
Booking rating 8

5 min. lopen (430 m) naar de Beurs van Berlage.

mojoimagealt-4260-alt

Inntel Hotels Amsterdam (4*)
reserveer hier
Een 4-sterren hotel in hartje Amsterdam met een eigentijdse kijk op de stad. Op loopafstand van de grachtengordel, alle hoogtepunten zoals de internationaal befaamde musea én de oude volksbuurten, maar door het omringende verkeersvrije plein toch niet in de drukte.
Booking rating 8,2

8 min. lopen (680 m) naar de Beurs van Berlage.

mojoimagealt-7455-alt